Bekendmaking eerste jongerenburgemeester van Amsterdam

De winnaar wordt bekend gemaakt op de jaarlijkse Talent Award Gala, georganiseerd door Young Amsterdam. Het Talent Award Gala staat in het teken van erkenning van jongeren tussen de 15 en 27 jaar die uitblinken in sport, ondernemerschap en maatschappelijke betrokkenheid. Daarnaast wordt er een jongerenorganisatie in het zonnetje gezet die zich vol overgave inzet voor jongeren.
Het Talent Award Gala zal plaatsvinden op maandag 18 februari 2019 vanaf 19:00 uur in de Theater de Meervaart in Nieuw-West. Aanmelden voor het Talent Award Gala kan door een mail te versturen naar info@youngamsterdam.nu t.a.v. Aanmelding Talent Award Gala.

YOUNG AMSTERDAM

Young Amsterdam, voorheen Young Nieuw West, is hét jongerenplatform van Amsterdam.Young Amsterdam is expert op het gebied van jeugd en jongeren en hun dynamische leefomgeving. Young Amsterdam is een actief jongerenplatform in Amsterdam. Het biedt jongeren tussen de 15 en 27 jaar uit de buurt, mogelijkheden om hun talent te ontwikkelen en anderen te inspireren. Zo helpt Young Amsterdam de jongeren programma’s te organiseren over thema’s die zij zelf aandragen, zoals politiek, werkgelegenheid en talentontwikkeling.
Lees meer over Young Amsterdam op www.youngamsterdam.nu

Juryleden Jongerenburgemeester Amsterdam

Jacqueline van Loon

Directeur Stichting !Woon

Rutger Groot Wassink

Wethouder GroenLinks

Lilianne Ploumen

Tweede Kamerlid en ex-minister

Imad Guermiti

Projectleider Young Amsterdam

Christiaan Mooij

Artistiek leider Theater de Meervaart