Avianka Aventurin (28)

Zuidoost, directieassistent bij een maatschappelijke organisatie
Sinds 2014 ben ik als managementondersteuner werkzaam in Amsterdam, zo ben ik destijds bij gemeente Amsterdam begonnen en heb ik gedurende mijn periode bij de armoedebestrijdingsafdeling samen met drie andere collega`s een jongerentraject opgezet en een breed netwerk in Amsterdam opgebouwd. Tot tegenstelling op de meeste trajecten die in het stadsdeel aangeboden werd was dit een uniek traject, mede doordat dit traject tot stand is gekomen n.a.v. de behoefte van de jongeren en hen als maatwerktraject werd aangebode​n. Deze pilot was een groot succes en voor 27 jongeren “a life changing experience”, door dit traject heb ik mijn passie voor jongeren ontdekt.
Na ruim twee jaar voor de armoedebestrijdingsonderdeel te hebben gewerkt kwam er een reorganisatie door de transitie die Gemeente Amsterdam onderging (van stadsdelen naar 1 Amsterdam). Hierdoor ben ik bij het project SAA (Schiphol Amsterdam Almere) van Rijkswaterstaat aan de slag gegaan, voornaamste reden was om mijn algemene kennis uit te breiden. Totdat ik bij Rijkswaterstaat aan de slag ging had ik namelijk geen enkele kennis van de infrastructuur. Gedurende deze periode heb ik enorm veel geleerd, alleen wilde ik wat anders en ben ik zo bij het PMB (projectmanagementbureau) van Gemeente Amsterdam terecht gekomen. Hier heb ik zes maanden als uitzendkracht binnen het Tuinstadhuis gewerkt waarna ik bij ministerie Justitie, veiligheid en immigratie aan de slag ben gegaan. Momenteel ben ik werkzaam voor Stichting MaDi zuidoost en Diemen.

STEM OP JOUW KANDIDAAT